Lessen

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten lessen

Ponywandelen voor kids van 4 tot 7 jaar

Het ponywandelen is voor kinderen vanaf 4 jaar en je loopt er als ouder naast. Voor kinderen die nog geen 6 zijn maar wel heerlijk op een pony willen stappen en op de manege willen zijn organiseren we ponywandelen iedere maand op een zondag. Na het ponywandelen krijgen de kinderen een glas limonade.

Proefles

Een keer proberen? Dat kan! Wilt u kijken of paardrijden iets voor u is? Of wilt u ervaren of onze manege bij u past? Boek dan een proefles.

Starterslessen vanaf 6 jaar

Voor jeugd die wil leren paardrijden hebben we starterslessen. Tijdens deze lessen leren de kinderen poetsen, opzadelen en de basis van het paardrijden. Dit doen ze in een klein groepje wat voor veel kinderen een veilig gevoel geeft. De les duurt een half uur. Dit klinkt misschien kort maar een half uur aandachtig paardrijden is behoorlijk intensief op deze leeftijd. Na 2 kwartalen mogen de kinderen, wanneer ze daar klaar voor zijn naar een andere groep. Dit is een les van een uur en een grotere groep.

Starters-les voor volwassenen

Je bent nooit te oud om te starten met paardrijden! Volwassenen die willen leren rijden geven wij het liefst een aantal privélessen. Zo kunnen we de basis goed uitleggen en kun jij ervaren hoe leuk je paardrijden vindt. Na een of enkele privélessen kun je overgaan naar de groepslessen. Natuurlijk kun je ook lekker door gaan met privélessen wanneer dat je voorkeur heeft.

Groepslessen

Nadat u tijdens uw proefles / starterslessen enthousiast bent geraakt over onze
manege kunt u kiezen voor privélessen of groepslessen. Wanneer u kiest voor groepslessen schalen wij u op gemiddelde leeftijd en niveau. Of u nu rijdt voor de ontspanning of voor de prestatie, goed leren paardrijden is leuk!

Privélessen

Naast de regulieren lessen kunt u ook gebruik maken van privélessen. Wilt u graag een keer extra trainen voor uw eigen ontwikkeling of heeft u binnenkort een wedstrijd en wil graag naast de reguliere les een privéles? Altijd mogelijk!

Springlessen

Bent u klaar voor een echte springles? Neem dan deel aan onze springlessen. Wij organiseren naast de dresuurlessen aparte springlessen. Hierdoor wordt er alleen deelgenomen door de ruiters die dat echt willen en er klaar voor zijn.
Tijdens deze lessen wordt er begonnen met de basis van springen en daarna rustig aan opgebouwd. De springlessen kosten iets meer per les maar de groepen zijn kleiner.

Working Equitation

WE is een mooi samenspel tussen ruiter en paard.
Deze trainingen worden georganiseerd doormiddel van clinic’s en zijn opengesteld voor iedere ruiter. Wil je ook graag deelnemen? Hou onze agenda en facebookpagina in de gaten.